Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Enschede Logo

Ontstoppen

WC verstopt Enschede

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ENSCHEDE

WC verstopt Enschede?

WC verstopt Enschede? Een verstopte wc, een klus waar niemand vrolijk van wordt. Helaas zijn we allemaal wel eens de klos. Het is niet alleen een vervelende klus, maar het kan ook nog eens zorgen voor overlast van stank. Totaal niet prettig!

Er zijn verschillende manieren om je wc te ontstoppen. Met deze methodes kun je zelf de wc ontstoppen.

Laat je het liever door een professional doen? Dat begrijpen we maar al te goed. Bel daarom gratis en vrijblijvend naar Ontstoppen Enschede via 053 203 38 91 om jouw situatie te bespreken.

 

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voor je begint met ontstoppen is het slim om de vloer van de wc te bedekken. Dit voorkomt vuile spetters op de vloer. Ook bespaart het een hoop troep achteraf! Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een stuk zeil.

 

Ontstoppen Enschede Logo
Loodgieter ontstoppen Enschede afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om een verstopping te verhelpen is het belangrijk om eerst de oorzaak te achterhalen. Het gebeurt vaak dat een voorwerp of vuil in de leidingen vast zit.

Wanneer je jonge kinderen hebt kan het voorkomen dat er een speeltje of een luier in de wc terecht komt. Dit zijn behoorlijk grote objecten. De kans dat dit niet wegspoelt is hier sterk aanwezig. In dit geval is het een noodzaak om een manier te vinden waarbij je de verstopping naar boven brengt.

Is het iets als vet, papier of iets wat flexibel is? Dan kun je mogelijk de spoeling forceren om de verstopping zo op te lossen.

Heb je hulp nodig bij een verstopping? Het liefst vandaag nog? Bel dan zo snel mogelijk de specialisten van Ontstoppen Enschede 053 203 38 91.

 

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in het toilet zichtbaar? Vaak kun je er dan zelf bijkomen.

Vaak ligt de oorzaak bij de kronkel van de wc afvoer. Is dit het geval? Dan is het eenvoudig op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de verstopping weg. Papier kan vaak nog makkelijk doorgespoeld worden wanneer je het uit elkaar hebt getrokken.

Is het een groter voorwerp wat niet weggespoeld kan worden? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet maar in de daarvoor bestemde afvalbak.

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Dat begrijpen wij. Bel gerust vrijblijvend onze spoedservice via 053 203 38 91. Dan staan wij vandaag nog voor je deur.

 

Ontstoppen afvoer Enschede
Ontstoppingsdienst Enschede

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Heeft u een verstopping in de leiding? En komt dit door vet, papier of iets anders wat flexibel is?

Wasmiddel is hierbij vaak effectief. Daarnaast is het ook nog de goedkoopste oplossing voor het ontstoppen van je wc. Wasmiddel is dus absoluut het proberen waard!

Hoe werkt het? Zorg voor een grote emmer met warm water. Voeg twee eetlepels wasmiddel in het toilet. Giet vervolgens vanaf een meter hoogte het warme water in de wc. Het is belangrijk dat het vanaf een meter hoogte in de wc wordt gegoten.

LET OP! Zorg ervoor dat je geen kokend heet water in je wc gooit, dit kan het porselein van je toilet afbreken.

Laten ontstoppen? Bel vrijblijvend de vakmensen van Ontstoppingsdienst Enschede 053 203 38 91.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovenstaande manieren niet? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe werkt de wc ontstopper? Maak voor het gebruik de ontstopper eerst flexibel, dit kun je doen door hem in warm water te houden. Hierdoor sluit de ontstopper beter af. Druk de ontstopper vervolgens rustig in de hals van het toilet. Het is belangrijk dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Om voldoende zuigkracht te creëren trek je de ontstopper snel naar je toe. Dit herhaal je een aantal keer totdat de verstopping naar boven komt.

LET OP! Druk de ontstopper niet te hard tegen de leiding. Hierdoor kan een situatie ontstaan die alleen maar erger wordt. Het gaat met name om het terugtrekken. Kijk hier dus voor uit.

 

Ontstoppen Enschede Leiding
WC verstopt Enschede

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Pas op met het gebruik van de ontstoppingsveer. Door gebruik te maken van een ontstoppingsveer kan er schade ontstaan aan de leidingen.

Voor professionele hulp bel onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Enschede om jouw klus te bespreken 053 203 38 91.

 

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas kun je niet iedere verstopping zelf oplossen. Soms is de oorzaak te complex of is het simpelweg te hardnekkig. Dit is waarom wij, Ontstoppen Enschede, er zijn. Wij pakken de meest complexe verstoppingen voor u aan.

Onze specialisten werken met unieke methoden en apparatuur om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen wij graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat je wc weer perfect doorspelt. Twijfel niet en maak direct een afspraak. Krijg meer informatie van onze experts via 053 203 38 91 

 

Graven riool Enschede

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-enschede

WC verstopt

WC verstopt Enschede

Een verstopte wc in Enschede? Onze ervaren vakmannen van Ontstoppen Enschede staan voor u klaar. Binnen een uur proberen wij de verstopping te verhelpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-enschede-ontstopping

Afvoer verstopt

Is jouw gootsteen verstopt in Enschede? Bel snel voor een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je met de juiste oplossing!

loodgieter-in-enschede-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Enschede

Riool inspectie Enschede? Voorkom onverwachte verstoppingen en maak nu een afspraak! Ontstoppingsdienst Enschede verhelpt een beginnende verstopping op een vakkundige wijze. 

loodgieter-enschede-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een verstopt riool? Wij komen zo snel mogelijk naar je toe. Bel kosteloos naar Ontstoppen Enschede om een afspraak te maken.

Loodgieter Enschede Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is het doucheputje verstopt? Wij geven je het beste advies en zorgen voor een oplossing. Bel gerust naar Ontstoppen Enschede.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

053 203 38 91

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Enschede

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Enschede